Община асеновград, Кметство с. Боянци, Изборен район №160106029 бюлетина за кмет на кметствожүктеу 22.58 Kb.
Дата25.09.2018
өлшемі22.58 Kb.

Приложение № 4
ОБЩИНА АСЕНОВГРАД, Кметство с. БОЯНЦИ , Изборен район № 160106029
БЮЛЕТИНА ЗА КМЕТ НА КМЕТСТВО

№ 00000000----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ОБЩИНА АСЕНОВГРАД, Кметство с. БОЯНЦИ , Изборен район № 160106029
БЮЛЕТИНА ЗА КМЕТ НА КМЕТСТВО


БСП – АБВ, ППК

” Екогласност”

1
ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ ДИМИТРОВ„ИЗБИРАМЕ АСЕНОВГРАД-БДЦ, НДСВ, РЗС, Движение демократично действие и Движение напред България”


7
АТАНАСКА ВАСИЛЕВА АНГЕЛОВА
ПП ГЕРБ

12
НЕДКО ГЕОРГИЕВ ПАНЖИЛОВ

00000000

________________________________________________________________________________


**********************************************************************************

Бюлетините са подредени в кочан по 100 (сто) бюлетини.

На кочана с бюлетините след откъсване на бюлетината остава поле, в което на отделни редове са изписани името на общината, името на кметството и номерът на съответния изборен район и текст „Бюлетина за кмет на кметство“. В десния ъгъл на полето е отпечатан поредният номер на бюлетината в кочана.

Бюлетините са бели, изработени от плътна непрозрачна хартия с тегло 120 г/ м², и са защитени с полиграфическа защита. Текстът се отпечатва с черно мастило.

В горния край на бюлетината се обособява поле, в което на отделни редове се изписват името на общината, името на кметството и номерът на съответния изборен район и текст „Бюлетина за кмет на кметство“.

На отделни редове се изписват последователно наименованията на партиите/коалициите/местните коалиции или обозначението „независим кандидат“, квадратче, в което се изписва поредният номер в бюлетината на всяка кандидатска листа, в което избирателят отразява вота си със знак „Х“ или „V“ с химикал, пишещ със син цвят, имената на кандидата за кмет на кметство.

Редовете на отделните кандидатски листи се отделят един от друг с празен ред и плътна черна хоризонтална линия.

При идентичност на партиите, коалициите или местните коалиции, регистрирали кандидати за общински съветници и кметове в съответната ОИК, те имат еднакъв номер в бюлетината за всеки отделен вид избор на територията на общината, за който са регистрирали кандидати.

На гърба на бюлетината се отбелязват две места за поставяне на печата на съответната секционна избирателна комисия. В долния десен ъгъл се отпечатва повторно поредният номер на бюлетината в кочана, който съответства на номера, отпечатан в кочана.

Достарыңызбен бөлісу:


©kzref.org 2017
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет