Заполняется родителем Согласие на обработку персональных данных1



жүктеу 31.72 Kb.
Дата19.12.2017
өлшемі31.72 Kb.
түріЗакон

Заполняется родителем

Согласие на обработку персональных данных1

Я, __________________________________________________________________________,

(ФИО ребенка)

________ года рождения, ____________ (вид удостоверяющего документа) № ________ проживающий по адресу: _____________________________________________________, в лице законного представителя: _______________________________________________



(ФИО родителя)

__________, __________ года рождения, удостоверение личности № ___________ , проживающий по адресу: ______________________________________________________ настоящим принимаю решение о предоставлении своих персональных данных и даю согласие на их обработку и хранение своей волей и в своем интересе Представительству Корпорации «Американские советы по международному образованию: АСПРЯЛ/АКСЕЛС» в Республики Казахстан, находящейся по адресу: Республика Казахстан, 050010, г. Алматы, Алмалинский район, улица Казыбек би, дом 20А, 4-ый этаж (далее – «Оператор») для целей, предусмотренных международной школьной культурно -образовательной программой Future Leaders Exchange (FLEX) Program (далее – «Программа»).

Вышеуказанные персональные данные включают в себя, все данные предусмотренные и запрашиваемые формами, анкетами и иными документами в рамках Программы, включая, но не ограничиваясь: Ф.И.О., дата рождения, место проживания, сведения об образовании, место учебы, номер телефона, адрес электронной почты, медицинские показания, данные о родителях и семье, паспортные и иные данные позволяющие определить субъекта персональных данных, зафиксированные на электронном, бумажном или ином носителе.

Перечень действий с персональными данными, на совершение которых дается согласие и общее описание используемых оператором способов обработки персональных данных: сбор, хранение, накопление, систематизация, обезличивание, блокирование, уничтожение, трансграничная передача. При этом, трансграничная передача подразумевает под собой передачу персональных данных материнской компании Оператора.

Я подтверждаю факт своего ознакомления и согласия с внутренними положениями о персональных данных Оператора.

Я подтверждаю факт того, что извещен Оператором о том, что согласие на обработку моих персональных данных необходимо Оператору для целей предусмотренных Программой.

_______________ _____________________________________________________________

(подпись родителя) (ФИО родителя)

«___» _____________ 2014 год



Ата-ана толтырады

Жеке деректерді реттеу келісімі

Мен, ______________________________________________________________________,



(Оқушының аты-жөні)

_____________жылы туылған, ________________________(құжаттың түрі) №______________

мекен-жайы:__________________________________________________________________

заңды өкілі атынан_____________________________________________________________



(Ата-анасының аты-жөні)

“_______”_______________ жылы туылған, жеке куәлігінің №__________________,

мекен-жайы__________________________________________________________________

осы құжат арқылы, жоғарғы сынып оқушыларына арналған FLEX халықаралық мәдени білім алмастыру бағдарламасы (бұдан ары – “Бағдарлама”) Қазақстан Республикасындағы мекен жайы: Алматы қаласы, Қазыбек би көшесі 20 А үйінде орналасқан “Халықаралық білім беру жөніндегі Америкалық Кеңестер АСПРЯЛ/АКСЕЛС” Корпорациясының (бұдан ары – “Оператор”) ҚР-дағы өкіліне өз еркіммен жеке басымның мүддесі үшін өзімнің жеке дербес мәліметтерімді беру туралы шешім қабылдап, және де сол деректерді, сақтауға, өңдеуге келісімімді беремін.

Жоғарыда аталып кеткен жеке дербес мәліметтер қатарына Бағдарламаға қатысты барлық мәліметтер нысандары, сұрақнамалары және де басқа құжаттарда қарастырылатын, сұрастырылатын сонымен қоса, бірақ бұнымен шектелмейді: Аты-жөні, туған күні, мекен жайы, білімі туралы мәлімет, оқу орны, телефон нөмері, электронды поштасы, дәрігерлік анықтамасы/куәлігі, ата-анасы және жанұясы туралы деректер, паспортық және басқада субъектті анықтауға мүмкіндік беретін деректер жатады.

Келісім беріп отырылған жеке мәліметтермен жүргізілетін іс-әрекеттер қатарына оператордың жеке дербес мәліметтерді өңдеудегі амал тәсілдерінәң жалпы сыйпаттамасы: жинау, сақтау, қорландыру, жүйелендіру, даралықтан айыру, оқшаулау, жою, шекара арқылы жібері, бұл жерде шекара аркылы жіберу дегеніміз ол Оператордың бас кеңсесіне жеке мәліметтерді жіберу болып табылады.

Мен өзімнің Оператордың жеке мәліметтер туралы ішкі ережесімен танысқаным және онымен келісетінім туралы растаймын.

Мен Оператордың өзімнің жеке мәліметтерімді өңдеуге Бағдарлама мақсатында қолданылатыны туралы хабарландырылғаным туралы растаймын.

____________________ ____________________________________________________________

(ата-ананың қолы) (ата-ананың аты-жөні)

“___”_________________2014 жыл



Бұл келісім Қазақстан Республикасының 21.05.2013 жылғы №94-V “Жеке деректермен оларды қорғау туралы” заң талабы бойынша құрастырылған.

1 Данное согласие составлено в соответствии с требованиями закона Республики Казахстан от 21.05.2013 года № 94-V «О персональных данных и их защите».



Достарыңызбен бөлісу:


©kzref.org 2019
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет