Конкурс за войнишки длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища, в страната и в чужбина за времетожүктеу 20.11 Kb.
Дата03.04.2019
өлшемі20.11 Kb.
түріКонкурс

ОБЯВА за провеждане на конкурс за войнишки длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища, в страната и в чужбина за времето от 06.02.2017г. до 17.02.2017г. във военни формирования на Сухопътните войски

ОБЯВА за провеждане на конкурс за войнишки длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища, в страната и в чужбина за времето от 06.02.2017 г. до 17.02.2017 г. във военни формирования на Сухопътните войски, дислоцирани в Плевен, Асеновград, Пловдив, Свобода, Благоевград, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Шумен, София и Мусачево.

Приложение № 1 – Списък на вакантни длъжности за войници от гарнизон Плевен, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 2 - Списък на вакантни длъжности за войници от гарнизон Асеновград, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 3 - Списък на вакантни длъжности за войници от гарнизон Пловдив, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 4 - Списък на вакантни длъжности за войници от военно формирование 24620 – Свобода, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 5 - Списък на вакантни длъжности за войници от военно формирование 26400 – Благоевград, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 6 - Списък на вакантни длъжности за войници от гарнизони Стара Загора, Ямбол и Хасково, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 7 - Списък на вакантни длъжности за войници от гарнизон Шумен, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 8 - Списък на вакантни длъжности за войници от военно формирование 28610 – София, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Приложение № 9 - Списък на вакантни длъжности за войници от военно формирование 42600 – Мусачево, за приемане на военна служба след провеждане на конкурс с лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.


Достарыңызбен бөлісу:


©kzref.org 2019
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет