Лечение на артрозитебет1/68
Дата24.11.2022
өлшемі1.51 Mb.
#179376
түріКнига
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   68
Байланысты:
gitt lechenie artrozov bgЛечение на артрозите
Освобождаване от подпрагови болки, депресии и умора
Виталий ГитПревод от руски: Петя Стоянова


Главната тема на тази книга са артрозите. Заболяванията на големите стави – тазобедрени, колянни, раменни – се считат за най-безнадеждните и се явяват една от най-честите причини за инвалидност. В книгата е описана уникална авторска методика на доктор Виталий Демянович Гит, позволяваща при активно участие на пациента да се лекуват най-тежките случаи на заболяване на ставите. Тук вие ще намерите упражнения за самостоятелна работа, похвати на мануалната терапия, а също и съвети как да не си навредите с неправилно лечение и да не попаднете на операционната маса. В книгата е разгледано влиянието на заболяванията на опорно-двигателния апарат върху появата на такива чести явления в съвременния живот като депресия, хронична умора, намаляване на работоспособността, алкохолна и наркотична зависимости, метеопатия (чувствителност към атмосферните аномалии) и др. Представените в книгата методики са подкрепени от над двадесетгодишен професионален опит и от стотици случаи на излекуване на неизлечими от гледна точка на официалната медицина заболявания.
Чародей
(Вместо предисловие)

Виталий Демянович Гит е чародей. Той твори чудеса, прави невъзможни неща и то всеки ден. Чудо, което се намира непрекъснато пред очите ни, престава да се възприема като такова, но… си остава чудо.


Методиката, разработена от Виталий Гит, е уникална. В процеса на лечение се възстановяват ставите, променя се формата на ребрата и гръбнака, изправят се краката, безследно изчезват дисковите хернии. Как се случва това? Има ли тук някакви тайни? Как може да се промени формата на изкривения скелет? Обичайната практика на класическата мануална терапия е краткотрайно интензивно въздействие. Виталий Демянович я използва изцяло. По този начин могат да се излекуват редица заболявания, но далеч не всички. Може да се намести дисковата херния, но да се излекува сколиозата е невъзможно. Може да се избавиш от остеохондрозата, но от артрозата – не. Може да се излекува прищипването на нерва, съпроводено с остри болки, но да се изправят краката не може. Но Виталий Гит прави всичко това. Лекува сколиози, изправя крайници, възстановява разрушени хрущяли в ставите. На пръв поглед всичко е много просто. Там поглади, тук почука, притисне, поразклати… Плюс упражнения. Голям оригинален комплекс от упражнения. Обикновено са много леки, изключително леки… прилича на хомеопатия – малки дози, продължително слабо влияние. И още – стимулиране. Променяне формата на скелета и възстановяването на ставите е възможно, защото организмът е жива развиваща се система. Развитието на скелета продължава във всяка възраст. В живата костна тъкан има две групи клетки с противоположно действие. Едната група непрекъснато разрушава костта, другата я изгражда. По този начин скелетът може да се адаптира към променящите се натоварвания. В ставните хрущяли се извършват същите процеси – под въздействие на движението хрущялът се износва, а едновременно се стимулира и изграждането му. В резултат на това, в третата възраст се променя формата на краката, гръбнака, гръдния кош. И щом се извършва такъв процес, значи съществува възможност той да бъде управляван и дори да се обърне в обратна посока. Въздействайки в ключовите точки, може да се стимулира съединителната тъкан (хрущяли, сухожилия) в необходимите места. Т.е. променяйки дебелината на менискуса, може да се изправи кракът или да се излекува артрозата на колянната става, а въздействайки на междупрешленните дискове – да се оправи сколиозата, кифозата, лордозата или да се увеличи ръста. Олга С., 68-годишна, разказва: “Аз знаех, че моята болест е нелечима – коксартроза четвърта степен, разрушени тазобедрени стави. Готвех се за тяхната смяна с изкуствени. Случайно отидох на прием при Виталий Гит. Той направи чудо. Сега ходя свободно, никакви болки. Забравих дори да мисля за операция. Ставите се възстановиха”.


А ето какво казва Татяна П., 40-годишна: “Целият ми живот мина със скъсен с 2 см крак. Поради тази причина се разви сколиоза. Много ме болеше гърбът. Постоянно се чувствах непълноценна. Сега съм напълно здрава. Кракът ми порасна, никаква сколиоза!”
Преди посещението си при Виталий Гит, 90% от пациентите се считали за абсолютно неизлечими и въпреки това те са се излекували! Авторската методика му позволява да променя скелета. Лекува артрозите при деца и възрастни. Следователно може да изправи формата на краката, гръдния кош, гръбнака. Успешно лекува “пилешки” и фуниевиден гръден кош, кифоза, сколиоза – заболявания, от които днес най-често страдат деца.
А какви красавици създава Виталий Демянович от най-обикновени момичета! Манекенките и фотомоделите в ръцете на чародея стават просто неотразими!
Левинсон М.,
доктор на медицинските науки
Достарыңызбен бөлісу:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   68
©kzref.org 2022
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет