Община бяла, област русежүктеу 14.63 Kb.
Дата16.11.2018
өлшемі14.63 Kb.

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Община Бяла уведомява населението на общината, че на 03.05.2018 г. /четвъртък/ ще се проведе общинско учебно занятие на тема: “Действие на Общинския щаб за координация при Спасителни и неотложни аварийно – възстановителни работи (СНАВР), взаимодействие и координация със съставните части на Единната спасителна система при опасност от наводнение при високи критични нива на река Янтра на територията на Община Бяла.”

Учението се организира в изпълнение на проект „GRADe – Съвместна система за превенция и управление на риска в общините Гръдинари – Малу – Бяла, за безопасен и развит трансграничен регион.” По време на учението ще бъдат подавани сигнали от автомобилите на: Районна служба пожарна безопасност и защита на населението град Бяла, Филиал на спешна медицинска помощ град Бяла и Районно управление на МВР град Бяла.

Начало на практическите демонстрации – 12:30 часа в района на Пречиствателната станция за отпадни води в град Бяла. На демонстрациите могат да присъстват всички граждани, които проявяват интерес.

Предупреждават се жителите и гостите на града да не изпадат в паника и да не звънят ненужно на телефон 112, тъй като използването на звуковите сигнали ще бъде свързано с практическото учение.

ЕВГЕНИ ДИМОВ

Заместник-кмет

За Кмет на Община Бяла

област Русе(Заповед № РД 11-418/06.11.2015 г.)

www.interregrobg.eu
Съдържанието на този материал не представлява непременно официалната позиция на Европейския Съюз.

Достарыңызбен бөлісу:


©kzref.org 2019
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет