Седмична молитва за църкви или определени нуждижүктеу 10.56 Kb.
Дата14.04.2019
өлшемі10.56 Kb.
түріПрограма

СЕДМИЧНА МОЛИТВА ЗА ЦЪРКВИ ИЛИ ОПРЕДЕЛЕНИ НУЖДИ

14 януари 2017
Молете се най-ревностно за разбиране на времената, в които живеем, за по-пълно схващане на Неговата цел и растяща способност в печеленето на души. /ЕГУ, Свидетелства към проповедниците, стр. 513, 514 англ./

Скъпи колеги, братя и сестри,

През тази седмица започва програмата Десет дни на молитва 2017. Нека тези дни бъдат изпълнени със скъпи преживявания на връзката ни с Бог и помежду ни чрез молитвите, които като Световно Адвентно семейство ще поднасяме пред трона на благодатта. Каква привилегия е това за нас!

През първата събота на десетдневката - 14 януари 2017 година, заедно с конкретните молитви за посочената дата, ще се молим и за църквите "Габрово" и "Говедаре".


Църква "Габрово" брои 118 кръстени членове - братя и сестри, има и приятели и деца. Пастор на църквата е колегата ни Васил Георгиев. Главната нужда на църквата, за която сме поканени да се молим е за сплотяване и единство на вярващите.
Църква "Говедаре" брои около 18 кръстени членове - братя и сестри от ромски етнос - има и много приятели и деца. Проповедник на църквата е колегата ни Емил Йосифов. Църквата има нужда от нашите молитви за: 1/Да се върне младежкия дух в младите семейства в църквата; 2/ Младите хора, които са дошли в църква след евангелизацията на колегата ни там, да се задържат и останат в църквата.

Достарыңызбен бөлісу:


©kzref.org 2019
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет