Шта кажу ученици I 3жүктеу 15.28 Kb.
Дата03.04.2019
өлшемі15.28 Kb.

ШТА КАЖУ УЧЕНИЦИ I 3
Зашто је лепо поћи у школу
Мени је лепо да идем у школу зато што свакога дана научим нешто ново. У школи сам упознала пуно нових другара . Време проведено са мојим другарима је јако занимљивио .Од школских часова највише волим српски и математику .Своје учитеље волим зато што су добри, стрпљиви и племенити .Они теже да нас науче свему што је лепо и корисно . Ја због свега овога много волим да идем у школу.

Миленовић Мина

Волим своју школу
Волим своју школу зато што сам у њој стекла нове другаре .Волим је што сад више учим , па се и помучим .Не идем у вртић ,школа није шала, сада и ја могу рећи „ Више нисам мала.“Волим чак и ону књигу која је у мени изазвала бригу .Волим све људе који тамо раде , али учитељица ми посебно место у срцу краде.Иако је школа понекад досадна , она је други дом мој и зато обожавам све што се налази у њој ,

Мимица Ана


Зашто је лепо ићи у школу


Ја се зовем Марко Васиљевић и имам седам година .У септембру сам кренуо у први разред.

Од првога дана сам заволео школу .Када стигнем у школу , радујем се што видим своје другаре и играм се са њима .Учитељица ме је научила сва слова , а код учитеља сам научио да рачунам.Научио сам да лепо певам и цртам , али највише волим да играм фудбал.

У школу је лепо ићи , зато што свакога дана научимо нешто ново и занимљиво, а проналазимо нове пријатеље .
Марко Васиљевић

Зашто је лепо ићи у школу


У школу је лепо ићи јер свашта научиш .Оно што се научи у школи то нам значи за цео живот.

У школи упознајемо нове другаре .Са њима се играмо на великом одмору ,заједно ручамо ,делимо ужину , славимо заједно рођендане .Са учитељима идемо у позориште и на разне излете.Они нас уче да будемо добри, фини, пристојни и да се лепо понашамо .Тако ћемо из школе изаћи као културни и лепо васпитани ђаци .Песник Бранко Радичевић је рекао :“ Од колевке па до гроба , најлепше је ђачко доба“.
Зечевић Михаило


Достарыңызбен бөлісу:


©kzref.org 2019
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет